Karl Marx

0

Dit boek vertelt het verhaal van hoe een jonge man uit Trier, Duitsland, die de vader werd van het communisme. Een economisch systeem dat de wereld heeft veranderd. In dit boek leren lezers Karl Marx kennen, de ontwikkeling van zijn ideeën, en het effect dat zijn ideeën gehad hebben op samenlevingen in de wereld.
Han Yuhai is zijn leven lang literatuur professor aan de Universiteit van Beijing. Zijn onderzoeksinteresse omvat hedendaagse Chinese literatuur en Marxisme. Hij heeft vele bekroonde boeken en artikelen over de moderne Chinese geschiedenis en literatuur gepubliceerd. Zijn boek "De Marxistische Erfenis: Van Brussel naar Beijing" was een bestseller. Tevens was deze titel in 2012-2013 een belangrijke publicatie van het Achttiende Nationaal Congres van de Communistische Partij van China.
Zijn "A Review of Marx's Works" werd bekroond met de titel "Chinees boek van het jaar 2014". "Karl Marx voor Tieners" werd oorspronkelijk in 2015 gepubliceerd in het Chinees als "Think Like a Great Mind - Karl Marx for Teenagers".
Dit is Yuhai eerste boek speciaal geschreven voor tieners.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
146
Laatste editie
30 oktober 2015
Uitgeverij
Leonon Media
ISBN
9789071501876

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic