Karmische astrologie 2 Levensvreugde en het gelukspunt

0

Martin Schulman
Levensvreugde en het Gelukspunt
De betekenis van het gelukspunt in de twaalf tekens en huizen
Deel 2 van de reeks Karmische Astrologie
Prijs: 13,90
Pagina's: 128
Bindwijze: Paperback
ISBN: 978 90 6378 208 5
In Levensvreugde en het Gelukspunt beschrijft Martin Schulman hoe het Gelukspunt in de horoscoop samenhangt met ervaringen uit vorige levens en daarmee met ons Karma in ons huidige bestaan. Martin Schulman legt uit hoe iedereen kan leren om dit Gelukspunt optimaal te gebruiken, zonder de huidige situatie uit balans te brengen.
Behalve door het Gelukspunt wordt onze levensvreugde ook door het Punt van Onpersoonlijk Bewustzijn beïnvloed, volgens Martin Schulman. Dit door hem geïntroduceerde punt ligt in de horoscoop precies tegenover het Gelukspunt. Hij geeft dan ook een uitvoerige beschrijving van de positieve en negatieve functie van dit Punt van Onpersoonlijk Bewustzijn, waarmee hij het mogelijk maakt om een zelden in de astrologie aan de orde gesteld thema te beschrijven: de invloed van opposities op elkaar.
Door zijn analyse van de werking van het Gelukspunt in de tekens en de huizen en de wijze waarop de astrologische gegevens worden gerelateerd aan het menselijk karma, is Levensvreugde en het Gelukspunt een baanbrekend astrologisch werk, dat van blijvende waarde is.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
109
Laatste editie
13 augustus 2001
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782085
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic