Ketnet kookt

0

Het kookboek van de populairste kinderzender Een keigoed kookboek voor kleine koksmutsen Met gerechtjes waar alle kids verzot op zijn en die ze vooral zelf kunnen maken, zoals wentelteefjes, gehaktballetjes, granenrepen, verrassende boterhammen, maar ook met spetterende feestrecepten Met supercoole ideeën om je tafel te versieren, toffe knutsel- en decotips, leuke weetjes etc. Met promotionele ondersteuning van Ketnet
Ben jij een echte keukenpiet? Of eerder een ik-kook-nog-nietje? Maakt niet uit, want met dit boek kan iedereen aan de slag met potten en pannen. Jaag je ouders uit de keuken (vraag hen wel eerst even waar de kookpotten staan en hoe de oven werkt!) en begin alvast met kloppers en spatels te goochelen. Vanaf nu komen er alleen nog de béste ontbijtjes, de geweldigste hapjes, de meest superdeluxe maaltijden en verrukkelijkste dessertjes op tafel. Maak je borst maar nat, want jij bent vanaf vandaag de chef!
Hilde Smeesters is zelf mama van één keukenpiet en één kook-nog-niet. Ze schrijft recepten voor kookboeken van grote mensen, maar vindt het veel fijner om aan kinderen uit te leggen hoe het allemaal werkt in de keuken. Ze koos een heleboel recepten uit waarvan ze weet dat jullie ze yummie vinden en maakte er hele leuke knutselwerkjes bij voor op of rond de tafel. Wedden dat je meteen aan de slag wilt gaan?
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
28 april 2009
Uitgeverij
Lannoo
ISBN
9789020982299
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic