Keuzemenu

0

Ray McVinnie wil duidelijk maken dat een recept geen starre formule is en dat koken veel meer is dan het opvolgen van een aantal instructies. Om een goede kok te zijn is het niet nodig om ingewikkelde recepten te maken of geavanceerd keukengerei te gebruiken.

Het boek is verdeeld in drie categorieën. Het begint met kleine gerechten, zoals voorgerechten en tussendoortjes, daarna volgen de uitgebreidere gerechten voor hoofdmaaltijden en het boek sluit af met zoete gerechten. Dit boek is het resultaat van een aantal wonderbaarlijke reiservaringen en natuurlijk vele gezamenlijke maaltijden.

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
01 januari 2004
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059202504
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic