Kid Kat 2: Operatie tijger

0

Ramp! De Elf Tijgers van dierenland Noensia zijn verdwenen. Zonder deze Heilige Dieren met magische krachten gaat Noensia een donkere periode tegemoet. De Elf Tijgers moeten zo snel mogelijk teruggevonden worden. Dat wordt een opdracht voor Kid Kat en zijn team.

Kid Kat is geheim agent voor de Geheime Dienst in Noensia. Hij heeft al heel wat duistere zaakjes opgelost, maar voor deze moeilijke opdracht zal hij tot het uiterste moeten gaan. Samen met Big Benson, Maria Mosterd en Koppie Kat reist hij naar Kaplan, een gevaarlijk land waar bloeddorstige honden het voor het zeggen hebben. Hij ontmoet er mini-katten, fabelslangen en een vreemde ezel. Slaagt hij erin om door te dringen tot in het hart van Kaplan en de Elf Tijgers in veiligheid te brengen?

De dappere, maar klunzige spion Kid Kat steelt gegarandeerd de harten van alle kattenliefhebbers! Een superspannend avontuur vol actie en humor. Met leuke weetjes over de wereld van de sympathieke Kid Kat en zijn vrienden.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
116
Laatste editie
03 augustus 2011
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059084056

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic