Kid Kat 3: Het raadsel van Kaplan

0

Geheim agent Kid Kat en zijn team zijn aangekomen in Kaplan, een gevaarlijk land waar bloeddorstige honden het voor het zeggen hebben. Ze zijn er op zoek naar de Elf Tijgers, Heilige dieren met magische krachten, die kattenland Noensia beschermen.
Maar hun missie is niet van de poes! In Kaplan loert het gevaar achter elke hoek. Ze worden achtervolgd door de Laika’s, gevangen genomen door een Indianenstam en maken kennis met de vreemdste wezens, zoals vliegende slangen, een eenhoornezel en kleine draken. Zal Kid Kat erin slagen om door te dringen tot in Kadikoy, het hart van Kaplan en de Elf Tijgers van het kwaad te bevrijden?
De dappere, maar klunzige spion Kid Kat steelt gegarandeerd de harten van alle kattenliefhebbers! Na Het geheim van de ratrace en Operatie Tijger beleef je in Het raadsel van Kaplan opnieuw een superspannend avontuur vol actie en humor. In dit boek ontdek je nog meer leuke weetjes over de wereld van Kid Kat en zijn vrienden. Ook als je minder graag leest bezorgen Kid Kat en zijn vrienden je zeker enkele leuke uurtjes.

Alles weten over Kid Kat? Bezoek dan zeker zijn site: www.kidkat.be
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
139
Laatste editie
05 april 2012
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059084308

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic