KidsKompas Londen

,

0

KidsKompas Londen
Kinderreisgids voor nieuwsgierige kids

KidsKompas Londen; een nieuwe uitgave in de reeks kinderreisgidsen van auteurs Dagmar Jeurissen & Janneke van Amsterdam. Na een KidsKompas over Parijs, België en Barcelona vonden zij het de hoogste tijd om Londen in kaart te brengen. Wat zijn hier de leukste bezienswaardigheden, activiteiten, winkels en restaurants voor kids? Hoe zorg je er als ouders voor dat je na een citytrip Londen niet compleet blut bent én wat zijn de ingrediënten voor een goede voorbereiding met de nodige voorpret? Daarnaast staat de gids boordevol leuke weetjes en achtergrondverhalen. Waarom eten de Britten witte bonen als ontbijt en hoe zit het met de Olympische Spelen? KidsKompas Londen: de ideale reisgids voor ouders en hun kids.

De reeks KidsKompas bestaat uit reisgidsen voor kinderen. In deze reisgidsen vinden kinderen (en hun ouders) alle informatie en leuke weetjes voor een bezoek aan een land, streek of stad. De eerste uitgave in de reeks was KidsKompas Parijs (2003) en deze bleek gelijk succesvol. Daarna volgden KidsKompas België (2005), Barcelona (2006) en een tweede editie van Parijs (2008). Voor auteurs Dagmar en Janneke is 2010 het jaar waarin zij de focus volledig op Londen leggen; in het voorjaar reisden zij voor de nodige research af naar de stad van The London Eye, de tube, dubbeldekkers en wisseling van de wacht. Dit najaar – 1 september om precies te zijn – zijn hun bevindingen terug te vinden in KidsKompas Londen. Het tweetal - werkend onder de naam Cheeky Monkeys – verzorgt zowel de redactie, vormgeving als uitgeefactiviteiten van de gids.

De auteurs
Kinderpsycholoog Janneke van Amsterdam en journalist en vertaler Dagmar Jeurissen bundelden in 2002 hun krachten en startten Cheeky Monkeys, een uitgeverij van kinderreisgidsen. Met de reeks willen de auteurs laten zien dat ook een (wereld)stad erg leuk voor kinderen kan zijn. Naast Cheeky Monkeys hebben de auteurs allebei hun eigen werkzaamheden. Janneke runt Cheeky Monkeys PR & Events en Dagmar is freelance vertaler en journalist.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
11 juni 2011
Uitgeverij
Cheeky Monkeys
ISBN
9789080764156 , 9789081985253 , 9789081985253
Bestel dit boek vanaf  €13,45 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic