Kiezen voor geluk

1

Dit boek verandert uw leven voorgoed!

'In deze tijden van hoge werkloosheid kan ik toch niet zomaar van werk veranderen?!' 'Mijn levensdroom realiseren? Maar ik kan toch niet iedereen en alles achterlaten en naar Nieuw-Zeeland verhuizen?' 'Mijn partner voorgoed verlaten? En de kinderen en het huis dan?'

We hebben allemaal wel eens het gevoel dat het leven dat we leiden niet helemaal is zoals we het ons hadden voorgesteld. Dat ons leven als het ware wordt bepaald door de anderen, of door factoren en gebeurtenissen waarover we zelf geen controle hebben. We voelen ons niet meer 100% gelukkig, en onze dromen en ambities hebben we in de loop der jaren stilletjes opgeborgen.
Goed nieuws: een rijk en gelukkig leven is allesbehalve een kwestie van geluk of toeval. In dit opmerkelijke en inspirerende boek toont Reinhard K. Sprenger hoe we een einde kunnen maken aan onze dagelijkse ontevredenheid. De idee is heel eenvoudig: we hebben zelf gekozen voor het leven dat we nu leiden, en we kunnen dus ook de rest van ons leven helemaal zelf kiezen. Dit boek bewijst dat u het roer van uw leven weer zelf in handen kunt nemen en uw geluk zelf kunt maken.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
23 april 2013
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
ISBN
9789044729498

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic