Kijk niet achterom

24

Spots 1 Top25's 1
Al jaren worstelde ik met mijn gevoelens voor mijn beste vriendin, en ondertussen vermaakte ik me prima met andere vrouwen. Eentje beviel me zo goed dat we elkaar geregeld zagen, enkel en alleen om mijn en haar behoeften te bevredigen. Niets meer en niets minder.
Maar wie of wat bepaalt met wie je uiteindelijk gelukkig wordt? Is er iemand of iets die dat aanstuurt, je een zetje in de juiste richting geeft?

Ik kwam er pas achter toen voor mij definitief de deur was dichtgegooid en dat ging niet zonder slag of stoot.
Ik heb mensen gekwetst, diep beledigd. Het zijn twee vrouwen die heel veel voor mij betekenen en ik ben bang dat ik ze voor altijd ben verloren.

Kijk niet achterom is het vijfde deel van de Blingg-serie en gaat over tegenstrijdige gevoelens tussen vriendschap en liefde.
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
29 mei 2018
Uitgeverij
MH Books
ISBN
9789492792044


Door lezers

Feelgood Club / Spannende boekenweken
10 juni 2018 13 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

heerlijk

door: Randy 2 likes
Wat heb ik naar dit boek uitgekeken. Het was al even geleden dat ik de eerste vier delen uit de Bling serie heb gelezen, maar vanaf het eerste moment werd ik weer meegenomen in het verhaal. Dit keer vanuit het verhaal van Rens. Gedurende het boek kom je steeds meer te weten over zijn beweegredenen...

Super

door: Danielle Mohring 2 likes
Wat een verhaal over Rens... Vanaf de eerste regels zit je er weer helemaal in. Je leeft zo mee met het fietsenmakertje en Valerie. Je gunt Rens echt zijn geluk maar dan dat einde van het boek. Net als je denkt dat toch alles goed komt gebeurt het drama van het verhaal. Het deel waar blingg 4 is...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic