Kijk niet om

12

Zes jaar geleden werd Nina?s ex-man Randy gearresteerd: hij bleek een gruwelijke seriemoordenaar te zijn. Vastbesloten haar zoon Hayden een veilige toekomst te bieden, bouwde Nina onder een andere naam, in een andere stad, een nieuw leven op. Maar dan komt iemand uit het verleden haar op het spoor en voor Nina het weet, staat de pers op de stoep en moet ze zich opnieuw verdedigen. Ditmaal niet alleen tegenover de buitenwereld, maar ook tegenover Hayden. Want hoe leg je je kind uit dat zijn vader een seriemoordenaar is? Nina vecht om haar onschuld te bewijzen en het leven van haar zoon te redden. Tot het moorden opnieuw begint?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Killer?s Wife
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
M. van der Meer
Laatste editie
20 juni 2007
Uitgeverij
FMB Uitgevers
ISBN
9789049999209
Advertentie

Hebban recensie

    Jean-Paul Colin Hebban Recensent

Gebrandmerkt voor het leven

door Jean-Paul Colin op 09-08-2007

Truth & Dare is een uitgever met de moderne vrouw als doelgroep. Hier zijn het hoofdzakelijk vrouwelijke auteurs die de kar trekken. Bill Floyd (1968) is wat dat betreft een uitzondering. De schrijver, die werkzaam is in de verzekeringswereld, debuteert met Kijk niet om, een literaire thriller met een vrouwelijke ‘touch’ die prima past binnen het beleid van de uitgever.

Protagonist Nina Mosley...


Lezersrecensies (2)

Een verhaal volgens het annuïteitenmodel

door: Cees van Rhienen 1 like

De annuïteitenhypotheek begint met veel rente en lage aflossing, tegen het einde wisselt dit. Kijk niet om begint met een overdaad uit het verleden en weinig in het heden, in de tweede helft draait dit langzaam om. Het resultaat is dat er feitelijk twee thrillers in één omslag zijn...


door: Siel Van Gool 1 like
Bill Floyd: “Gelukkig ken ik persoonlijk niemand die zoiets vreselijks heeft meegemaakt. Mijn onderzoek bestond uit het lezen van boeken. Daarnaast heb ik mijn eigen ervaringen met bedrog (van mijzelf en anderen) in het leven meegenomen. Deze gebeurtenissen hebben mij gevormd en inzicht gegeven in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic