Kiki

5

Kiki is een toekomstverhaal. De meeste mensen zijn door het eten van te veel fastfood, plofkippen en chemische toevoegingen verworden tot dikke, willoze ‘zombies’. Slechts een kleine groep principiële mensen tracht te overleven door hun eigen moestuinen aan te leggen, hoog op de daken van wolkenkrabbers. De naamloze hoofdpersoon is één van de gezonde principiëlen.

Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
10 september 2015
Uitgeverij
Leviathan
ISBN
9789081831888
Bestel dit boek vanaf  €12,00 bij

bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Heidi van der Vloet Hebban Recensent

Een zombiesprookje met een happy end, maar dan anders.

door Heidi van der Vloet op 28-09-2015

Kiki is een verrassend origineel kort toekomstverhaal. Het doet precies waar sciencefiction goed in is: het houdt ons een spiegel voor. Frank Norbert Rieter heeft de boodschap netjes verpakt in een leuke vertelling. Het wordt nergens belerend en daardoor is het juist extra krachtig.

De ik-persoon in het verhaal, een naamloze jongen, woont in een kleine gemeenschap op de top van een hoge flat,...


Lezersrecensies (1)

Eet smakelijk!

door: Nienke Pool 1 like
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Kiki van Frank Norbert Rieter is een van de aangenaamste vertellingen die ik dit jaar heb gelezen. In het begin kon ik de cadans van het verhaal niet vinden, terwijl ritme doorgaans juist een van Rieters’ sterke punten is. Hij is een toneelman die...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic