Kille woede

4

Sara Jane Rispoli leidt tot haar zestiende het leven van een doodgewoon meisje. Tot de dag dat ze nietsvermoedend thuiskomt uit school en haar huis verwoest aantreft, haar ouders verdwenen zijn, haar hond verminkt is en binnen een psychopaat wacht die niet van plan lijkt Sara Jane levend te laten vertrekken. Op het nippertje weet ze toch te ontkomen.
Terwijl ze wanhopig probeert haar familie terug te vinden, stuit Sara Jane op een oud, mysterieus schrift dat vol staat met gevoelige informatie over de plaatselijke maffia: schuiladressen, geheime routes en telefoonnummers. Nog veel schokkender is de onthulling dat haar bloedverwanten nauw betrokken zijn bij deze criminele organisatie. Sara Jane ontdekt dat er een zeldzame erfelijke eigenschap te vinden is in het dna van de familie Rispoli. Het is duidelijk dat ze niet veilig is zolang ze het schrift in handen heeft. Tegelijkertijd realiseert ze zich dat het haar enige wapen is.

Kille woede is de nieuwe young adult-sensatie uit Amerika.

Ted Goeglein is tekstschrijver en regisseur van televisiecommercials. Daarnaast schrijft hij boeken en scenario's, onder meer voor de films Tropic Thunder en Dodgeball. Kille woede is zijn eerste roman en het begin van een veelbelovende reeks. Hij woont in Chicago met zijn vrouw en twee kinderen.

Kijk voor meer geheimen uit het dagboek van Sara Jane en extra informatie op www.tmgoeglein.com.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Titia Ram
Laatste editie
14 augustus 2012
Uitgeverij
Prometheus
ISBN
9789044618709
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Viel tegen

door: Mieke Piersma 1 like
Jammer, maar dit boek viel mij tegen. De schrijfwijze vond ik niet prettig en ook de super kleine lettertjes las niet prettig. Bovendien ging het mij teveel over de boxlessen van Sara, want ik niet heel erg interessant vond. Helaas kon het boek mij niet boeien.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic