Killergenen

0

Op een druiligere maandagmorgen in november wordt er onder een bouwkavel in Veghel een geheime bunker ontdekt. In één van de ondergrondse kamers wordt het lichaam van een kroegbaas, volledig in verband gewikkeld, gevonden. Op de borst van het lichaam zijn Kaïn en 501 in het vlees gekerfd. Rechercheur Peter Schwarts is toevallig in de buurt en neemt het onderzoek in de zaak op zich.

In het slaperige Keniaanse kustplaatsje Malindi wordt de legendarische huurmoordenaar Kaïn door zijn voormalige opdrachtgever gevraagd zich met de zaak te bemoeien. Kaïn is vijf jaar geleden gestopt, maar omdat bij de moorden in Nederland zijn naam opduikt, schort hij tijdelijk zijn pensioen op. Als Kaïn in Nederland arriveert, blijkt dat hij zich in een wespennest gestoken heeft.

In de weken na het vinden van het lichaam ontrolt zich een netwerk van leugens, intrige en corruptie. Rechercheur Schwarts wordt met nog meer moorden geconfronteerd en al heel snel weet hij niet meer wie hij kan vertrouwen. Een lange en gevaarlijke zoektocht naar de waarheid begint.

Killergenen is het vierde boek van G.J. van Gisteren en zijn eerste detective thriller. Een genre waar hij zich duidelijk thuis voelt.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
469
Laatste editie
05 juni 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402129366
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic