Kinderen van de nieuwe tijd

0

'Kinderen van de nieuwe tijd, van Atlantis tot nu' is het nieuwe boek van Robert Gilhuijs. Een boek over kinderen van de nieuwe tijd, voor de kinderen van de nieuwe tijd van 0 tot 100+, de ouders van deze kinderen en voor een ieder die zich met kinderen van de nieuwe tijd verbonden voelt. Een boek om inzicht te geven op de vraag wat het is om een kind van de nieuwe tijd te zijn en wat dat voor invloed op hen en hun omgeving heeft. Kin¬deren nog zo verbonden met de wereld waar ze vandaan komen en zo bewust van de opdracht waarmee ze geko¬men zijn. Wat is de rol van ouders en de scholen daarin en wat is de weg die kinderen van de nieuwe tijd te gaan hebben.
Kinderen van de nieuwe tijd vragen om verandering, vernieuwing, willen oprechte aandacht en zijn constant bezig aandacht te vragen. Aandacht van hart tot hart. Als wij leren te luisteren naar hetgeen deze kinderen ons te vertellen hebben, zal er een grootse verandering tot stand komen. Zij zijn de sleutel tot vrede, de vrede van het hart. Het zijn zij die u de toekomst geven! Kinderen van de nieuwe tijd, een boek van herkenning en erkenning.
Robert Gilhuijs is auteur, docent en geeft lezingen en Engelen readings. Daarnaast heeft hij met zijn partner een praktijk en school voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording. In 2010 werd Robert Gilhuijs geroepen door Aartsengel Raphaël om zijn boodschap uit te dragen. Een oproep dat zorgde voor een wending in zijn leven. Inmiddels zijn meerdere boeken van zijn hand verschenen.
Voor informatie kunt u terecht bij Robert Gilhuijs, Molenvaart 297, 1761 AG Anna Paulowna, 0223-522149. Ook kunt mailen naar r.gilhuijs@karoszorg.nl, daarnaast vindt u informatie op de website van de uitgever www.karoszorg.nl.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
146
Laatste editie
10 december 2015
Uitgeverij
Schrijverspunt
ISBN
9789082211719

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,45
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,45
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic