Kinderen van het Hoge Huys

, , ,

1

Wie zou er niet in een kasteel willen wonen? De kinderen van P.C. Hooft en Heleonora Hellemans hadden het geluk dat ze opgroeiden in het Hoge Huys, beter bekend als het Muiderslot. Elke zomer verhuisden ze van hartje Amsterdam naar het grote kasteel in Muiden met zijn hoge muren, talloze trappen, kamers, zalen, weergangen en tuinen.
Wil je weten wat ze allemaal beleefden? Lees dan deze bundel vol spannende verhalen en ontrafel aan het eind het raadsel van het Hoge Huys.
De verhalen zijn geschreven door Anneriek van Heugten, Agave Kruijssen, Hans Kuyper, Joyce Pool, Ton van Reen, Lydia Rood, Annejoke Smids, Peter Smit, Gerard Sonnemans en Suzanne Wouda.
De auteurs zijn lid van de Schrijvers van de Ronde Tafel, een kring van bekende schrijvers van historische kinderboeken.
Je kunt alles over hen lezen op www.schrijversvanderondetafel.nl.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
11 november 2015
Uitgeverij
Delubas Educatieve Uitgeverij
ISBN
9789491707117

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,50
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Kinderen van het Hoge Huys – Schrijvers van de Ronde Tafel

door: Verhaalkabaal 1 like
Voor kinderen vanaf een jaar of 6 is het Muiderslot een van de gaafste uitjes van het land. Verkleed als ridder of jonkvrouw leer je over het leven in de Middeleeuwen. Een van de beroemdste bewoners van het Muiderslot was de schrijver en dichter P.C. Hooft. Hij was namelijk ook lange tijd in dienst...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic