Kinderen van Judas 2 - Judaszoon

13

In het middelpunt van dit hedendaagse verhaal staat Theresa Sarka, ook wel Sia genoemd. Een vampier die al eeuwenlang niet meer veroudert. De laatste afstammeling van de kinderen van Judas, een bijzonder vampiergeslacht uit oude tijden.

Sia doet er alles aan om haar menselijke kinderen Emma en Elena te beschermen tegen de wreedheden die zelfs haar schrik aanjagen. Als Sia erachter komt dat zij niet het laatste kind van Judas is, begint zij aan een zoektocht naar deze laatste gevaarlijke afstammeling.

Veel eerder, in het prerevolutionaire Frankrijk van 1781 proberen drie mannen erachter te komen wat hun onsterfelijk heeft gemaakt. En belangrijker nog, wat hun hunkering naar bloed veroorzaakt. Hoe zijn ze getransformeerd, en hebben ze nog een kans hun lot te veranderen?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Judassohn
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Vertaald door
Marcella Houweling
Laatste editie
12 november 2015
Uitgeverij
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024532995 , 9789024533589 , 9789024572373
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Goede eerste helft, daarna irritatie

door: An Janssens 1 like
De eerste helft was heel goed en op het einde zat een plottwist die ik wel kan waarderen. Het irritante aan dit boek was dat ik gaandeweg een hekel aan de hoofdpersonages kreeg. Het verhaal verloor zijn spanning, want ik wilde dat de personages zouden falen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic