Klassiekers van Paul Hollywood

2

Artikelen 2
Bak wederom mee met meesterbakker en gewaardeerd jurylid van The Great British Bake Off, Paul Hollywood en maak smaakvolle pasteien tot en met zoete lekkernijen. Met echte klassiekers als de Britse fish pie en wildpasteitjes; van zoete zaligheden als chocoladevulkaantjes, marmelade-amandelcake, schwarzwalderkirschtrifle tot en met de 'koningin der puddingen'. 'Dit is eten recht uit ons hart', aldus Paul Hollywood.

Stap voor stap, in woord en beeld, leer je de
basis kennen: maak luxe zanddeeg, vlokkig deeg (de klassieke topping voor de Engelse pastei) of heetwaterdeeg (het perfecte deeg voor vullende vleespasteien). Gebruik de beste materialen en producten, krijg de diverse technieken onder de knie en ervaar dat met de uitleg en receptuur van Paul Hollywood je baksels altijd geslaagd en smaakvol zullen zijn.

'Is er een betere manier om Nederland kennis te laten maken met de traditionele Britse pies & puds dan met dit geweldige Paul Hollywood boek? Succes gegarandeerd!'
- Janny van der Heijden
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
03 februari 2015
Uitgeverij
Good Cook Publishing
ISBN
9789461431158


Artikelen over Klassiekers van Paul Hollywood

What's cooking op tv?
16 augustus 2015 1 like
Klassiekers van Paul Hollywood
03 februari 2015 1 like
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €9,95 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Uit dit kookboek wil je alles wel maken

door Caroline Soesbergen op 18-02-2015

The Fox. Zo wordt Paul Hollywood vaak gekscherend genoemd door de presentatrices van The Great British Bake Off, het BBC-programma waarmee hij bekend is geworden. Maar deze Britse bakker is meer dan een grijze flirter met intense blik (die ogen!), hij maakt ook prachtige kookboeken. Vorig jaar verscheen Bakken met Paul Hollywood en nu is er Klassiekers, dat vol staat met heerlijke Britse - jawel...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic