#kleingelukske

12

We zijn met ons allen op zoek naar het grote geluk. Maar daardoor missen we te vaak die kleine momenten van euforie: op de wekker kijken als het net 22.22 uur is, het donsdeken bij de eerste poging correct in de overtrek steken, je iPhone laten vallen en het scherm IS NIET KAPOT! In #kleingelukske opent Lynn Van Royen je ogen voor zulke kleine gelukskes. Nee, dit boek helpt je niet op weg naar die droomjob of die wereldreis naar de Himalaya, maar wedden dat het je leven toch 10% beter maakt?

Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
312
Laatste editie
16 november 2018
Uitgeverij
Van Halewyck
ISBN
9789461319012

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Ilja van de Sande Genreclub

Met een grote glimlach bladeren door geluksmomenten

door Ilja van de Sande op 10-01-2019

De Vlaamse actrice Lynn Van Royen (1989) begon op social media de positiviteitshastag kleingelukske, waar ze kleine dingen deelt waarvan zij gelukkig wordt. Het is bedoeld om negativiteit en gezeur tegen te gaan. Deze geluksmomenten zijn gebundeld in het boek #kleingelukske. Geluk zit in een klein boekske.

Dit boek is voor
Iemand die iedere dag
Een #kleingelukske verdient  


#kleingelukske is een...


Lezersrecensies (2)

Instant happiness!

door: wendyvd 1 like
Instant happiness op elke bladzijde! Zo’n boekje dat je nooit uit kunt hebben, omdat je het telkens opnieuw en opnieuw kunt vastpakken en op een willekeurige bladzijde openslaan. Elke bladzijde goed voor herkenning, elke bladzijde weer een glimlach

Leuk hebbeding

door: lien Gautiers 1 like
"'t Zit 'm in de kleine dingen" "Het zijn de details die het hem doen" "Geluk zit in een klein hoekje" We zeggen het vaak, maar passen het te weinig toe. Zo begint het kleine maar dikke boekje dat door Lynn Van Royen is geschreven. Lynn is Vlaamse en vooral bekend als actrice bij tv-series. Ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic