Klinkklaar

0

Dit boek is het antwoord op de vraag die me gesteld is: 'Leg eens uit hoe je die draai hebt gemaakt van 'De bijbel voor kinderen' naar 'De grote verandering'.
Het zou niet bij me zijn opgekomen om een autobiografie te gaan schrijven. Toch is het dat geworden. Ook de titel heb ik niet zelf bedacht. Misschien interesseert het mijn vrienden en bekenden en de lezers, vooral van mijn laatste vijf boeken, die bij Ten Have zijn verschenen. Omdat het veel persoonlijke en alternatieve gegevens bevat, wilde ik het voorlopig graag in eigen beheer uitgeven. Een deel van mijn 'levenswerk', vooral in het free-lance-werk sinds de zestiger jaren betrof een poging tot discussie en dialoog met kerk en kerkelijke rapporten, o.a. over de bijbel. Omdat niet alle lezers daarin ge eresseerd zullen zijn, heb ik een deel daarvan in een bijlage opgenomen. Verder bevat het boek nieuwe informatie, o.a. over de 'Grote Verandering' van onze wereld, blijkbaar een kosmisch gebeuren dat niet alleen de aarde aangaat, maar ook ons hele zonnestelsel. Dat de kinderen van deze tijd een belangrijke rol spelen in de voorzeggingen en voorbereiding daarvan, komt ook nu weer aan de orde. Ik zou geen Joanne Klink zijn als ik dit niet naar voren zou brengen!
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
325
Laatste editie
25 april 2006
Uitgeverij
Gopher B.V.
ISBN
9789076958705
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic