Knekeldans

10

Gewapend met een overmaat aan lef - om nog maar te zwijgen van schokpistolen, spuitbussen met pepergas, verblindende straatlantaarns en haar .38 die ze liever niet gebruikt - zet premiejager Stephanie Plum de jacht in op de voortvluchtige misdadiger Kenny Mancuso.

Hij is net uit het leger, beschikt over verdacht veel geld, en hij heeft zojuist zijn beste vriend neergeschoten. In achterstraatjes, donkere stegen en rouwkamers zoekt Stephanie tussen lijken en doodkisten naar de schimmige Kenny.

En wie kent de rouwkamers beter dan Stephanies onweerstaanbare oma Mazur, die bij een dodenwake altijd pontificaal op de eerste rij zit?

Politieman Joe Morelli met zijn soepele fatsoenopvatting en oververhitte libido zit Kenny Mancuso - en Stephanie - op de hielen.

Ondanks de hulp die Stephanie krijgt van vrienden en kennissen, moet ze tenslotte het gevaar alleen trotseren als ze gebalsemde lichaamsdelen krijgt thuisbezorgd en met de dood wordt bedreigd door de onsmakelijkste gek die ze ooit heeft ontmoet.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Two for the Dough
Serie
Stephanie Plum (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 januari 1999
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789029048309

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic