Knotsgekke verhalen 2

0

Koning Bamboe is heel zuinig op zijn kleine prinsesje Lotus. Zo zuinig dat hij niets aan het toeval overlaat, maar dan ook helemaal niets. Zijn kleine Lotus moet heel goed beschermd worden. Er mag haar niets overkomen. Geen verkoudheid, geen blauwe plekken en zelfs geen muggenprikken. Voor alles is een hofdame of een lakei aanwezig. Als ze wil fietsen, dan mag ze dat niet zelf. Stel je voor dat ze valt. Nee, dan gaat een lakei een rondje fietsen.
Wanneer prins Hero van Hiero tot Daaro op zijn paard naar de grot van de draak rijdt, hoort hij al ver van tevoren het gebrul en ziet hij de vlammen boven de bomen uit komen. Vlakbij de grot stapt hij af, pakt de zak met speciale spullen en wandelt voorzichtig richting de draak. Op het moment dat hij de enorme draak door de struikjes heen ziet, doet hij de zak open en haalt er een platte, witte doos uit. Meteen stijgt er een heerlijke geur omhoog. Het is een warme appeltaart.
Zomaar twee stukjes uit de verhalenbundel met zestien verhaaltjes over prinsen en prinsessen die knotsgekke avonturen beleven. Elk verhaal is voorzien van grappige illustraties. Leuk om te lezen, grappig om te bekijken en heerlijk om naar te luisteren.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
68
Laatste editie
03 februari 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402127300
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic