Knotsgekke verhalen

0

Er bestaat een aap met twee staarten. Hij heet Akki en draagt altijd een wijde broek waar één staart in verborgen is, zodat niemand weet dat hij twee staarten heeft. Hij schaamt zich er een beetje voor, maar vindt het ook heel handig. Want wanneer hij moe wordt van het slingeren in de bomen, wisselt hij gewoon van staart en slingert dan vrolijk verder. Dat doet Akki ook bij de slingerwedstrijden.
Er was eens een schildpad die niet tevreden was met zijn huis. Het was veel te klein. Hij wilde meer plaats voor zijn spullen en een eigen plekje om te computeren. Maar vooral vond hij het binnen te donker. Echt, je zag bijna niks. Een raam zou geen overbodige luxe zijn. De schildpad heette Bami. Dat vond hij geen mooie naam, maar zijn moeder zei dat hij net een bamibal leek toen hij geboren werd.
Zomaar twee stukjes uit de verhalenbundel met zestien verhaaltjes over wilde dieren die knotsgekke avonturen beleven. Elk verhaal is voorzien van grappige illustraties. Leuk om te lezen, grappig om te bekijken en heerlijk om naar te luisteren.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
63
Laatste editie
03 augustus 2017
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402125818

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic