Koken aan boord

0

De scheepskok is na de kapitein de belangrijkste man aan boord. De stemming onder de bemanning hangt van zijn verrichtingen af. Dat is niet alleen zo bij de zeevaart, maar ook het geval bij een zeilboot!
Ere aan de scheepskok in de kombuis die de kunst verstaat om onder alle weersomstandigheden, met een vrolijk gezicht, voor het inwendige en daarmee zo belangrijke welbehagen van alle opvarenden te zorgen.
Ook degene zonder kookervaring wordt met suggesties, aanmoedigingen en deels makkelijke recepten op weg geholpen om zich ook in de kombuis te kunnen bekwamen. Heel veel heerlijke gerechten die natuurlijk ook thuis bereid mogen worden! Daarnaast bevat dit boek ook diverse handige tips met betrekking tot het inslaan en bewaren van proviand tot de inrichting van de kombuis en slim koken aan boord.
Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
30 april 2004
Uitgeverij
Ruitenberg Boek
ISBN
9789055136148
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic