Koken met De Klaproos

0

Dit kookboek is gevormd en gegroeid in het Multiculturele Vrouwencentrum De Klaproos in Leeuwarden. De Klaproos is een vrouwencentrum voor ontmoeting, voorlichting en met tal van activiteiten. Eén van de meest aansprekende activiteiten die De Klaproos vanaf het begin aanbiedt is koken. Veel vrouwen kunnen het goed en vinden het leuk. Voor veel vrouwen is met elkaar koken de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, met elkaar te praten, om nieuwe recepten te leren en andere manieren van koken te ontdekken.
In dit boek zijn veel recepten van de gerechten die de afgelopen jaren in De Klaproos bereid zijn, opgenomen. Wat het boek bijzonder maakt is dat ook de persoonlijke verhalen van de kokende vrouwen er in staan. Verhalen over hoe de vrouwen, vanuit hun geschiedenis en achtergrond, aankijken tegen koken, maar ook over hoe ze hun plek hebben gevonden in de Nederlandse maatschappij. Het koken binnen De Klaproos heeft een functie in een proces van integratie en dat maakt dit kookboek anders en uniek! Daarbij zijn de recepten origineel en uiterst smakelijk.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
112
Laatste editie
17 mei 2008
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089540249
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic