Koken met granen

1

Artikelen 1

Graan is de verzamelnaam voor het zaad van diverse grassen. Het is voedzaam, zit boordevol vitaminen, proteïnen en mineralen en is ook nog eens een bron van vezels. Rijst, tarwe, spelt en haver zijn bij iedereen bekend, maar in Koken met granen komen ook de minder bekende soorten, zoals freekeh, farro, sorghum, kamut en vele andere granen aan bod.

- 'Probeer ook eens' geeft bij een aantal recepten een goed alternatief
- Van elk graan informatie waar het gezond voor is
- Veel van de recepten zijn glutenvrij
- De gerechten maak je met de stap-voor-stap beschrijving

Van voedzame soepen, vrolijke roerbakschotels tot zoet, zoeter, zoetst, deze recepten van Laura Agar Wilson maken graan gewoon lekker.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
29 september 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789089896643


Artikelen over Koken met granen

  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €24,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Risotto anders!

door Marieke den Hartog op 19-11-2015

De titel doet al vermoeden dat we geen eenvoudige rijstschotels gaan maken maar meer. En die verwachting komt dan ook uit want in Koken met granen van Laura Agar Wilson krijgen granen uit allerlei werelddelen een hoofdrol. Ook de wat minder bekende zoals teff en freekeh komen aan bod in allerlei recepten voor ontbijt, soep, salade, roerbakken en stoven maar ook in heerlijke toetjes of gebak.

Het...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic