Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Koken met granen

Graan is de verzamelnaam voor het zaad van diverse grassen. Het is voedzaam, zit boordevol vitaminen, proteïnen en mineralen en is ook nog eens een bron van vezels. Rijst, tarwe, spelt en haver zijn bij iedereen bekend, maar in Koken met granen komen ook de minder bekende soorten, zoals freekeh, farro, sorghum, kamut en vele andere granen aan bod.

- 'Probeer ook eens' geeft bij een aantal recepten een goed alternatief
- Van elk graan informatie waar het gezond voor is
- Veel van de recepten zijn glutenvrij
- De gerechten maak je met de stap-voor-stap beschrijving

Van voedzame soepen, vrolijke roerbakschotels tot zoet, zoeter, zoetst, deze recepten van Laura Agar Wilson maken graan gewoon lekker.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Koken met granen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Koken met granen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.