Koken met Limburgs bier

,

0

Wil en Netty Engels-Geurts zijn pioniers in de Limburgse keuken. Niet alleen hebben ze een enorme kennis van de culinaire geschiedenis van deze provincie, ze hebben in de loop der jaren een reeks boeken uitgebracht waarin ze deze ook vastleggen.

In dit boek hebben ze zowel traditionele gerechten met bier beschreven alsook nieuwe recepten bedacht om de heerlijke Limburgse bieren het best tot hun recht te laten komen.

Limburg is de provincie met de meeste brouwerijen. Vandaar dat er ook heel veel biervari?teiten bestaan die het koken ermee uiterst interessant en aantrekkelijk maken. Wat dunkt u van de speciale bieren van Brand, Alfa, Gulpener Bier, Hertog Jan, maar ook Lindeboom, De Leeuw Bier, De Fontein, Brouwerij Sint Jozef, Brouwerij Kerkom, Martens, Maes Alken, Abdijbrouwerij Ter Dolen en trappistenbier van de Achelse Kluis? Al deze brouwers hebben meegedaan om de beste bieren in de lekkerste gerechten te krijgen.

Koken met bier is extra lekker. Van de alcohol blijft niets over want die vervliegt
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
03 december 2008
Uitgeverij
Tic, Uitgeverij
ISBN
9789078407423

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,90
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,90
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic