Koken met paddestoelen

0

In de ruim 70 recepten die in Koken met paddestoelen zijn opgenomen, worden de geheimen van deze heerlijke producten ontsluierd en wordt getoond hoe ze in allerlei gerechten kunnen worden verwerkt, van Tempura met shii-take en Hon-shimeji met zoete mirin-sojasaus tot een Open lasagne met wilde paddestoelen. Of u nu de subtiele rooksmaak van porcini (eekhoorntjesbrood) wilt proeven of wilt experimenteren met het wereldberoemde, krachtige aroma van truffels, u zult ontdekken hoe de smaak van deze eenvoudige ingrediënten uw manier van koken geheel kan veranderen.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
20 oktober 2005
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059203686

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic