Koken onder invloed

1

Hét kookboek voor kerels! Een perfect vaderdagcadeau Simpele, smakelijke maaltijden die perfect passen bij je wijn, je banksaldo en je stemming. Een vrolijk, pretentieloos boek dat je het beste uit de combinatie wijn en eten leert halen, maar nooit dwingend, dogmatisch of snobistisch is. Een kookboek waarmee mannen kunnen scoren en waarmee vrouwen ook hun voordeel kunnen doen.
Ben Canaider en Greg Duncan Powell hebben gewerkt als betonwerker, kok, landarbeider, kassier, culinair recensent, redacteur voor verzorgingsproducten voor de man, en als het mannetje dat het 'STOP'-bord vasthoudt bij wegwerkzaamheden. Dit nogal slingerende carrièrepad gaf hun een uniek inzicht in de voedingsbehoeften van het menselijk lichaam en leverde tevens de inspiratie voor vele recepten in dit boek. Of je nu een eenvoudig rood wijntje drinkt of jezelf trakteert op een wat deftiger variant, de ruim 100 eenvoudige en smaakvolle maaltijden in koken onder invloed zullen behalve bij de vino van je keuze ook perfect passen bij je banksaldo, geestelijke gesteldheid, kapsel en romantische aspiraties. Ontkurkt, ongepolijst en ongekuist - Ben en Greg schenken klare wijn.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
05 juni 2008
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789058978486

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic