Kom in mijn armen

36

Filmster Smith Sullivan kan zich geen afleiding permitteren. Zijn hele reputatie hangt af van zijn nieuwe film, maar hij kan Valentina Landon niet uit zijn hoofd krijgen, en het vuur dat hij ziet smeulen onder de oppervlakte van haar koele voorkomen.

Valentina is niet afkerig van een avontuurtje, of zelfs van het idee om de ware liefde te vinden, maar als business-manager in Hollywood heeft ze te veel vrouwen zien bezwijken voor de charmes van een acteur, om er daarna totaal kapot van te zijn als het sprookje onvermijdelijk eindigt.

Maar na een paar intense weken samen op de set verandert de spanning tussen hen in verhitte passie. Smith is vastbesloten een manier te vinden om dichter bij Valentina te kunnen komen. Zo dichtbij dat hij haar hart kan veroveren, net zoals zij dat van hem heeft veroverd vanaf het allereerste moment.

Verschenen in
Serie
Sullivan (7)
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
336
Laatste editie
23 mei 2016
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022576038 , 9789402305760
Bestel dit boek vanaf  €15,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €11,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Romantiek ten top

door: Veronique Janssen 1 like
Kom in mijn armen is het 7e deel in de Sullivan-serie. In dit boek leren we de filmster Smith Sullivan kennen. Hij is acteur, regisseur en producent. Valentina Landon is manager van haar zus, de tegenspeelster van Smith. De vonken vliegen er al snel van af. Kom in mijn armen is een boek dat...

Kom in mijn armen

door: Zwartraafje 1 like
... Dit keer ligt de focus iets meer op de romantiek dan op de erotische scènes. Die zijn nog steeds aanwezig – maar hun relatie komt iets geleidelijker tot stand waardoor het verhaal geloofwaardiger overkomt. Daarnaast vond ik het ook leuk hoe hun relatie gelijktijdig evolueert met de film...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic