Kom uit je hoofd!

6

Als kind kwam Lisette Thooft 'in haar hoofd' terecht: contact met haar gevoel was te pijnlijk. Ze werd een soort hoofd op pootjes... Net zoals heel veel mensen tegenwoordig. Maar zonder je gevoel, zonder je lichaam als ­leidraad, word je niet gelukkig. Je lichaam is je ­onderbewuste. Als er geen harmonie is tussen bewustzijn en onderbewustzijn, raak je ontworteld, neem je verkeerde beslissingen en kun je niet genieten van het moment. Thooft besloot om wél gelukkig te worden - en dat is haar ook gelukt. Hoe ze terugkwam in haar ­lichaam en in haar gevoel en wat er allemaal gebeurde op die spannende tocht naar binnen, beschrijft ze in Kom uit je hoofd!.

Kom uit je hoofd is niet alleen een rijke bron aan informatie over het hervinden en koesteren van je lichaams­bewustzijn, maar het zit daarnaast boordevol  tips, trucs en tools zodat ook de lezer de weg  terugvindt.  

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
11 januari 2016
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022574980 , 9789402304619

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,99 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Anne-Claire Verham Hebban Recensent

Sympathieke autobiografie, matig zelfhulpboek

door Anne-Claire Verham op 06-05-2016

In het inleidende hoofdstuk schrijft auteur Lisette Thooft het zelf al: de titel Kom uit je hoofd moet niet al te letterlijk worden genomen. Het is immers niet de bedoeling je verstand te negeren. De ondertitel Op weg naar harmonie tussen denken en voelen omschrijft eigenlijk beter wat de bedoeling is. De auteur laat daarbij de weg zien die ze zelf is gegaan om de bewuste harmonie te bereiken....


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic