Kom zoals je bent

0

Vijf weeskinderen horen dat de koning hen wil adopteren. Dus gaan ze snel aan de slag om prachtige geschenken te maken voor de koning. Want wie mooie geschenken geeft, mag vast wel in het kasteel wonen. Maar er is ??n weeskind dat geen mooie dingen kan maken en niet goed kan leren. Wat kan zij de koning bieden? Mag zij ook bij hem wonen?

E?n van de grootste geschenken die ouders hun kinderen kunnen geven, is de verzekering dat ze van hen houden zoals ze zijn, ongeacht wat ze doen. Maar het is niet genoeg om dit slechts ??n keer tegen hen te zeggen. Kinderen moeten er steeds weer aan herinnerd worden, totdat deze woorden hun hart zijn binnengegaan.
Zo moeten kinderen ook steeds weer opnieuw horen dat hun hemelse Vader van hen houdt en tijd met hen wil doorbrengen - ook al zijn ze niet uitzonderlijk getalenteerd of bovenmatig intelligent of heel populair.

Dit ontroerende verhaal is een krachtige gelijkenis over het 'verdienen' van liefde. De boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde en het diepe verlangen naar vriendschap met zijn kinderen vormt het hart van dit boek.
Opnieuw heeft Max Lucado een boek met een belangrijke boodschap voor jong ?n oud geschreven. De prachtige illustratiestijl van Sergio Martinez geeft deze uitgave een waardevolle, klassieke uitstraling.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
06 september 2007
Uitgeverij
Ark Media
ISBN
9789033830136
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic