Komst van de transitie, de

5

In rap tempo zien wij de wereld en de maatschappij zoals we die in het verleden gekend hebben om ons heen afbrokkelen. We leven in een verscheurde samenleving waarin gemeenschappelijke waarden en normen vervagen of niet meer aanwezig zijn.
Velen vragen zich af: Hoe zijn we in deze chaos beland? Wat staat ons nog te wachten? Men krijgt geen hoogte van wat er nu eigenlijk precies aan de hand is. Dit unieke boek probeert hierin wat inzichten te verschaffen.
Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons in de wereld van vandaag ten deel vallen dienen we voorbereid te zijn op nog veel grotere veranderingen die diep in ons eigen leven zullen ingrijpen. Spoedig zal het gedaan zijn met onze vrijheid.
Een totale integratie van mens en techniek is gepland. Het moment dat deze ontwikkelingen onomkeerbaar zullen worden wordt de Transitie of Paradigma-verandering genoemd; een technocratische dictatuur waarin geen individuele keuzemogelijkheid meer bestaat.
De aanloop naar de Transitie, waarover diverse leidinggevenden in de politiek en media al langer melding maken, is al eeuwen geleden begonnen. De schokgolven die voortkomen uit de drastische veranderingen van de Transitie zullen geen regio, geen samenleving onberoerd laten. De ontreddering veroorzaakt een complete verbreking met de tot dan toe geldende stelsels van intermenselijke relaties en geloofsovertuigingen. Nederland is het land waar de Transitie zal aanvangen!
In dit boek wordt op een rij gezet en geanalyseerd hoe de Transitie tot stand gekomen is en hoe het feitelijk werkt. Wie er aan de knoppen zitten en wie belang hebben bij deze totale integratie. Ook op de vraag over wat voor toekomst ons te wachten staat, krijgt de lezer antwoord.
Deze publicatie is een betoog; het resultaat van een serie gesprekken gevoerd met een ingewijde. Het spreekt vanzelf dat deze bron anoniem blijft om deze insider te beschermen tegen mogelijke wraakacties en wreedheden van degenen die de meedogenloze onderdrukking van de mensheid ten doel hebben.
Dit unieke boek gaat niet over personen, politiek, ras of geloof. Het boek probeert de situatie duidelijk te maken waarin wij allemaal terechtgekomen zijn. Aangezien er in deze publicatie een werkelijkheid beschreven wordt die men niet gemakkelijk onder ogen ziet of wil zien, kan het voor sommigen af en toe confronterend zijn.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
126
Laatste editie
22 oktober 2009
Uitgeverij
Mayra Publications
ISBN
9789079680061
Advertentie

Lezersrecensies (3)

Recensie Komst van de transitie, de

door: Sabine Mulder 1 like
Erg interessant en verder kan ik het alleen maar eens zijn met onderstaande reacties.

Recensie Komst van de transitie, de

door: A.C. 1 like
Ik ben het helemaal eens met wat Sandra hierover schrijft. Ik heb dit boek net gelezen en het heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik ben er nog steeds mee bezig. Ik vind het moeilijk om hier een recensie over te schrijven. Eigenlijk is dit een boek wat iedereen moet lezen.

Recensie Komst van de transitie, de

door: 1 like
Weer zo'n boek wat eigenlijk ieders aandacht verdient!!! Als mens ben je het aan jezelf bijna verplicht om dit soort boeken te lezen. Wordt wakker en zie in welke schokkende situatie wij momenteel vertoeven. Dat het niet de regeringen, de presidenten zijn die bepalen, nee onze toekomst ligt in de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic