Koningin maxima

0

Het boeiende en meeslepende verhaal over prinses Máxima, onze toekomstige Nederlandse koningin.
Koningin Máxima is een spannende en rijk geïllustreerde beeldbiografie over deze eigentijdse en spontane vrouw, die op slag de harten van alle Nederlanders veroverde. Jeroen Snel, bekend royalty-verslaggever van het tv-programma Blauw Bloed, schildert het fascinerende portret van het populairste lid van de koninklijke familie.
Prinses Máxima, iedereen houdt van haar. Jeroen Snel probeert achter het geheim van haar populariteit te komen. Hij gaat met haar mee naar haar vaderland Argentinië, doet verslag van haar bezoeken aan verre landen en ziet hoe ze het microkrediet promoot. Ook ontmoet hij de prinses van dichtbij, in Nederland, waar ze als vrouw van de toekomstige koning Willem IV straks koningin genoemd zal worden.
Prinses Máxima is mooi en modieus, charmant en innemend, en er is nog veel meer wat deze Argentijnse vrouw met haar Latijnse spirit zo boeiend maakt. Ze kiest voor haar gezin, maar zet zich ook in voor de maatschappij. Wie is deze prinses, die de gave bezit om mensen blij te maken?
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
264
Laatste editie
28 september 2009
Uitgeverij
Boekencentrum B.V.
ISBN
9789023924104
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic