Kook ook vlees

,

0

In dit nieuwe boek uit de zo succesvolle Kook ook - serie wordt alles wat met vlees te maken heeft beschreven; niet alleen alle bereidingswijzen, van braden en grillen tot stoven en bakken, maar ook alle vleessoorten.
Bovendien is er een apart hoofdstuk over orgaanvlees.
Voor de échte vleesliefhebber, evenals voor mensen die weinig vlees eten, zijn de recepten in dit boek een absolute must: makkelijk, snel te maken, allemaal getest én lekker. Wat de foto belooft, wordt waargemaakt!

De complete Kook ook - serie
* Lekker, gemakkelijk en snel klaar
* De ingrediënten zijn overal verkrijgbaar
* Alles is getest: de recepten lukken altijd
* Moderen vormgeving, frisse uitstraling en luxe gebonden uitvoering
* Bij elk recept een foto
* Lekker voor jezelf, leuk als cadeau!
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
31 oktober 2009
Uitgeverij
Inmerc
ISBN
9789066115286
Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bij



Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic