KOOK ZE! Fris(NL)

0

Eenvoudige bereidingen, cocktails, frisse salades, koude soepen, frisheid van kruiden en groenten. Hoe ijs, granité en sorbet maken?

Wat is 'fris' in het bord, gebruik van 'zuren' in gastronomische gerechten, een kort verhaal van Margot Vanderstraeten (heeft net Mise en place uitgebracht). Is sla echt zo gezond en wat doet het met ons lichaam? Salade Nicoise ontleed en de oorlog om de frisse adem. Agnes Goyvaerts zorgt voor een coole column

176p waarvan 64 pagina's magazine en daarrond 40 recepten met foto. Hardcover met frisse toets!
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
25 juni 2009
Uitgeverij
Minestrone
ISBN
9789490028107
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic