Kookbijbel voor de hobbykok

0

??Met deze complete kookbijbel voor starters en ervaren hobbykoks, wordt iedereen chef! Alle recepten, tips, weetjes, basistechnieken en productinfo uit de eerder verschenen boekdelen van de culinaire reeks in samenwerking met Hotelschool Spermalie worden gebundeld in deze unieke uitgave. Meer dan 125 recepten uit Basistechnieken, Koude kunstjes, Het beste uit de zee, Een pluim voor de chef, De kers op de taart worden gecompileerd. 1000 foto's illustreren de basistechnieken, de gebruikte materialen en de ingredi?nten en tonen hoe je stap voor stap een schitterend bord op tafel tovert.
De auteur maakt je gaandeweg deelgenoot van zijn culinaire kennis en geeft alle geheimen van de topgastronomie prijs. De gerechten, stuk voor stuk pareltjes van creativiteit, zijn aanvankelijk eenvoudig maar evolueren gaandeweg tot culinaire hoogstandjes, met verfijnde garnituren die zelfs de meest verwende foodie en de ambitieuze hobbykok zullen doen watertanden.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
552
Laatste editie
08 september 2011
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
ISBN
9789058563781

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic