Kookboek van het gelukkige buitenleven

,

1

Een met liefde en zorg samengesteld boek waar het plezier in het buiten- én samenzijn vanaf spat. Prachtig vormgegeven met fraaie details, zoals luxe omslag, zilveren spotvernis en leeslint. Over het koken met ingrediënten uit de eigen moestuin eenvoudige en verfijnde gerechten zonder vlees. Bijzonder gestyled en gefotografeerd door Anna de Leeuw, die ook meewerkte aan Mijn keuken van de zon. De recepten zijn van Marlein Overakker, die onder meer werkte bij het gerenommeerde restaurant Vermeer en bij Supperclub in Amsterdam.
Wat is er heerlijker dan een verse, knapperige krop sla rechtstreeks uit de tuin, geurige kruiden uit je eigen kruidentuintje of sappige bramen geplukt tijdens een wandeling op een zonnige namiddag? Als je daarna je oogst bereidt tot heerlijke gerechten en urenlang met vrienden buiten kunt tafelen of picknicken is het geluksgevoel helemaal compleet. Kookboek van het gelukkige buitenleven is, met meer dan 60 recepten, niet alleen een ode aan al die eenvoudige maar overheerlijke producten die gewoon in onze achtertuin of volkstuin groeien, maar ook aan het bijbehorende leven buiten.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
06 augustus 2008
Uitgeverij
Uitgeverij Terra - Lannoo
ISBN
9789058978547

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic