Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kookgeheimen

Kookgeheimen – handboek voor alle nieuwsgierige koks
W aarom kleeft de ene pasta wel en de andere niet? Waarom brandt melk zo gemakkelijk aan? Waarom wordt een ei hard en een aardappel zacht door koken?
Allemaal vragen die iedereen die regelmatig in de keuken staat zichzelf wel eens stelt. Kookgeheimen geeft op eenvoudige en overzichtelijke wijze antwoord op deze vragen en meer, en leert de lezer bovendien welke processen zich afspelen voor, tijdens en na het koken.
Kookgeheimen is gelardeerd met praktische tips, bijzondere illustraties en verhelderende recepten.
• Op heldere en eenvoudige wijze wordt informatie verstrekt over scheikundige en natuurkundige processen in de keuken
• Met praktische tips voor noodgevallen tijdens het koken
• Tekst wordt gelardeerd met recepten waarmee de theorie getoetst kan worden aan de praktijk
ALBERT COENDERS heeft zich als scheikundig ingenieur zijn gehele werkzame leven beziggehouden met voedselingrediënten, kruiden en specerijen. Onderwerpen waarover hij verschillende boeken heeft geschreven.
FRANS DE JONG was meer dan 20 jaar directeur/eigenaar van Biochem Foods B.V., onderzoeks-en adviesbureau op het gebied van voeding en voedingsveiligheid. Inmiddels is hij werkzaam als freelance adviseur voor de voedingsmiddelenindustrie.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Kookgeheimen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Kookgeheimen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.