Kristallen poort

0

Dit boek, een pareltje, is ontstaan gedurende ruim 20 jaren pelgrimstocht,gevoed door hemelse en aardse bronnen. Uniek is de poëtische stijl!Kristallen Poort gaat om hoe je kijkt… het bewustzijn van waaruit je voelt, en alles in het leven ervaart: helder, open, integer, warm en vrij.
"Hartverwarmend woord"… omhelst jouw totale menszijn ensprankelende oorsprong. Herkenning laat ook jouw vleugels opengaan… Dit boek is als een vriend die jou jarenlang kan vergezellen in ups en downs. Je kan het regelmatig open leggen en je zal zien dat je net bij díé woorden uitkomt, die jou op dat moment aanraken en ondersteunen. Uit de teksten blijkt een diep mededogen en begrip, dat alle aspecten van het menszijn omvat. "Kristallen Poort" nodigt jeuit elke menselijke ervaring eerlijk te benutten als een poort naar bewustzijn.

Hartverwarmend Woord kan een balsem zijn voor pijn, een knipoog van herkenning, een fluistering die een krachtige groei-impuls geeft, een bevrijding van oordelen waardoor geblokkeerde energie in Liefde wordt omgezet! Deze poëtische woorden en boodschappen brengen je in contact met de essentiële kracht van Kristallen & Edele stenen, Engelen en Deva's, Planeten en Paradijs Aarde.... Bovendien worden meer dan 170 stenen praktisch besproken, waaronder vele typische "eigentijdse" kristallen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
01 februari 2008
Uitgeverij
LAKOENAPARADIJS
ISBN
9789081281614
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic