Kroket van de chef

1

Topchef Sergio Herman noemde haar ooit ‘de koningin van
de kroket’. Vijf jaar later heeft Daphné Aers van kroketten
haar corebusiness gemaakt, met twee krokettenbars, een
eigen krokettenlabel en nu ook haar eerste krokettenboek!
Want if we can’t cook it, we roll it!

Van kaaskroket tot garnaalkroket, van witloof-hamkroket tot
scampikroket: je kan het zo gek niet bedenken of Daphné
maakt er een fantastische kroket van. In Kroket van de chef
bundelt ze 25 toprecepten en loodst ze je stap voor stap van
het oorspronkelijke ingrediënt naar de afgewerkte kroket. Met
verschillende basistechnieken leert ze je de talloze kneepjes
van het krokettenvak. En dat ook kinderen van het oranje
goud met krokante korstje houden, wordt meer dan duidelijk!

Ontdek het ontstaan van de kroket en maak kennis met de
leveranciers van de basisingrediënten, die hun liefde voor de
gepaneerde smaakbommen openlijk verklaren. Ze hebben
allemaal wel een leuk verhaal over kroketten of over Daphné
te vertellen!
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
20 februari 2015
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059086180
Advertentie

Hebban recensie

Madam Kroket vertelt ons alles

door Maaike Ebbinge op 12-06-2015

Daphne Aers leeft voor de kroket. Zij is eigenaar van een krokettenfabriek waar meer dan 100.000 kroketten per dag de deur uit gaan. Voor zowel de horeca als voor haar eigen supermarktlijn, en voor haar eigen krokettenbarren. Met zoveel passie voor de kroket werd het de hoogste tijd om die liefde met iedereen te gaan delen. Om voor iedereen de weg vrij te maken om zelf een heerlijke kroket te...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic