Topchef Sergio Herman noemde haar ooit ‘de koningin van
de kroket’. Vijf jaar later heeft Daphné Aers van kroketten
haar corebusiness gemaakt, met twee krokettenbars, een
eigen krokettenlabel en nu ook haar eerste krokettenboek!
Want if we can’t cook it, we roll it!
Van kaaskroket tot garnaalkroket, van witloof-hamkroket tot
scampikroket: je kan het zo gek niet bedenken of Daphné
maakt er een fantastische kroket van. In Kroket van de chef
bundelt ze 25 toprecepten en loodst ze je stap voor stap van
het oorspronkelijke ingrediënt naar de afgewerkte kroket. Met
verschillende basistechnieken leert ze je de talloze kneepjes
van het krokettenvak. En dat ook kinderen van het oranje
goud met krokante korstje houden, wordt meer dan duidelijk!
Ontdek het ontstaan van de kroket en maak kennis met de
leveranciers van de basisingrediënten, die hun liefde voor de
gepaneerde smaakbommen openlijk verklaren. Ze hebben
allemaal wel een leuk verhaal over kroketten of over Daphné
te vertellen!
de kroket’. Vijf jaar later heeft Daphné Aers van kroketten
haar corebusiness gemaakt, met twee krokettenbars, een
eigen krokettenlabel en nu ook haar eerste krokettenboek!
Want if we can’t cook it, we roll it!
Van kaaskroket tot garnaalkroket, van witloof-hamkroket tot
scampikroket: je kan het zo gek niet bedenken of Daphné
maakt er een fantastische kroket van. In Kroket van de chef
bundelt ze 25 toprecepten en loodst ze je stap voor stap van
het oorspronkelijke ingrediënt naar de afgewerkte kroket. Met
verschillende basistechnieken leert ze je de talloze kneepjes
van het krokettenvak. En dat ook kinderen van het oranje
goud met krokante korstje houden, wordt meer dan duidelijk!
Ontdek het ontstaan van de kroket en maak kennis met de
leveranciers van de basisingrediënten, die hun liefde voor de
gepaneerde smaakbommen openlijk verklaren. Ze hebben
allemaal wel een leuk verhaal over kroketten of over Daphné
te vertellen!