Kus

,

20

Wanneer Shauna uit een coma ontwaakt na een auto-ongeluk, blijkt een halfjaar uit haar geheugen te zijn weggevaagd. Ze trekt bij haar ouders in om te herstellen, maar haar verwarring blijkt het begin van een nachtmerrie.

Shauna's vader, een politiek kopstuk, en haar agressieve stiefmoeder geven haar de schuld van het drama, waarbij haar broer een hersenbeschadiging heeft opgelopen. De enige steun komt van haar vriendje Wayne, hoewel Shauna zich hun relatie niet meer kan herinneren.

Terwijl ze graaft in haar duistere geheugen, komt ze tot de ontdekking dat ze over een buitengewone gave beschikt waarmee ze informatie kan veroveren. Maar dit talent blijkt levensgevaarlijk. Want herinneren... betekent sterven.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
18 november 2010
Uitgeverij
Kok
ISBN
9789043516747 , 9789043518185
Bestel dit boek vanaf  €23,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

Weinig veelbelovende nieuwe samenwerking

door Michael Berg op 30-09-2009

Ted Dekker is een Amerikaanse bestsellerauteur met een Nederlandse vader. Na solo meer dan twintig thrillers geschreven te hebben tekent hij samen met Erin Healy (een van zijn medewerkers) voor het boek Kus.
Het verhaal speelt in Austin, Texas. Shauna Mc Allister komt bij uit een coma en kan zich van de afgelopen maanden niets meer herinneren. En dat is maar beter ook beweren de artsen. Shauna...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic