Kwaad bloed

5

Na een jaar samen met Alex op Kreta voelt Kristel zich er helemaal thuis. Haar baan bij het makelaarskantoor van de Engelsman Lionel is misschien wat rustig, maar ze heeft er geen moment spijt van dat ze zich uit haar drukke bestaan in Nederland heeft teruggetrokken. Zeker na de verkoop van haar huis in Zeist en het besluit van Patricia om eveneens naar Kreta te verhuizen, is er niets meer wat haar nog aan Nederland bindt. Kristel heeft het gevoel dat ze het verleden definitief achter zich heeft gelaten en eindelijk rust heeft gevonden. Dan, uit het niets, is er die onheilspellende brief uit Nederland. Wat moet ze hiermee? En dan is er de verdwijning van Milly, de rijke Engelse weduwe waar Alex een huis voor heeft ontworpen. Zomaar, onaangekondigd, zonder ook maar een woord van afscheid. Heeft ze een nieuwe liefde? Is ze ergens voor gevlucht? Het ogenschijnlijk tot rust gekomen leven van Kristel wordt ruw verstoord... Kwaad bloed is een spannend en romantisch verhaal en is het zelfstandig te lezen vervolg op Twee gezichten. Ellis Overbeek (1966), naast schrijfster ook grafisch ontwerper en binnenhuisarchitecte, debuteerde in 2009 met haar verrassende roman Twee Gezichten. Met Kwaad Bloed, het op zichzelf staande vervolg hierop, heeft zij wederom een spannend en romantisch verhaal op haar naam gezet.. www.ellisoverbeek.nl De pers over Twee gezichten: "Het bevat een aantal spannende wendingen. Geschikt voor een breed vrouwelijk lezerspubliek. (Daniela Koeleman voor Biblion) Kwaad bloed is een roman uit de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
28 november 2014
Uitgeverij
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789086601639 , 9789461012821
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Kwaad bloed

door: Mieke Piersma 1 like
Dit was een spannend romantisch vervolg op 'Twee gezichten' Het vervelende was dat in de eerste paar hoofdstukken veel passages herhaald werden uit het eerste deel, maar voor de rest heb ik wel van het boek genoten. Er had voor mij wel wat meer vaart in mogen zitten en vond dus ook het eerste deel...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic