Kwaad om kwaad

26

In een oude crypte in Londen wordt het lichaam van bestsellerauteur Joe Logan gevonden. Zijn hals is doorgesneden en hij blijkt gemarteld te zijn. Inspecteur Mark Tartaglia denkt dat het om een persoonlijke afrekening gaat, maar het onderzoek naar Logans verleden verloopt moeizaam.

Dan wordt advocaat Charlie Fleming gevonden in een boothuis aan de Theems; hij is op dezelfde wijze vermoord als Logan. Beide mannen hebben aan de universiteit van Bristol gestudeerd en deelden daar een woning.

Tartaglia vermoedt dat het manuscript van Logans laatste roman, die gaat over vier studenten die een vreselijk geheim delen, kan helpen bij het oplossen van de moorden. Tartaglia moet op zoek naar de andere twee studenten. Is een van hen de moordenaar of loopt hun leven ook gevaar?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Evil in Return
Serie
Mark Tartaglia (3)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
29 november 2010
Uitgeverij
Cargo
ISBN
9789023456759 , 9789023459231
Advertentie

Hebban recensie

Schoonheid boeit maar zelden

door Bert Peene op 09-08-2010

Elena Forbes debuteerde in 2007 met het alom geprezen Sterf met mij, een misdaadroman waarin de belangrijkste rollen waren weggelegd voor een opmerkelijk speurdersduo: Mark Tartaglia en Sam Donovan. Waar de doorsnee speurder meestal het aankijken niet waard is, had Forbes gekozen voor een oogverblindend mooi stel. Dat ook nog eens heimelijk verliefd op elkaar was. Met die twee ga ik nog een...

Lezersrecensies (3)

door: Peter Roosen 1 like

door: Janneke Bouwman 1 like
Wie heeft bestsellerauteur Joe Logan vermoord? Dat is de vraag waar rechercheur Mark Tartaglia en zijn collega Sam Donovan voor komen te staan. Wanneer een oude vriend van Joe kort daarna wordt vermoord, duiken Mark en Sam in diens verleden.

'Kwaad om kwaad', het derde deel in een serie rondom...

Recensie Kwaad om kwaad

door: lina kramer 1 like
En weer een fantastisch boek van Elena Forbes.Dit is het derde boek van haar en wat mij betreft volgen er meer.Ook in dit boek is de opbouw goed en zeer spannend.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic