Kwade bedoelingen

18

De rijke weduwe Alyssa Austin komt ?s avonds thuis en treft haar dochter Frances niet aan. Verdwenen. Bovendien zijn de muren van hun kapitale huis besmeurd met bloed. Alyssa vermoedt dat de verdwijning iets te maken heeft met de vriendenclub van haar dochter, zogenaamde Goths: altijd gekleed in zwart, met dramatische make-up en luisterend naar sombere muziek die flirt met de dood. Davenport raakt betrokken bij de zaak ? met tegenzin, want hij heeft het al druk genoeg. Maar wanneer kort daarop een tweede Goth wordt vermoord en meteen daarna wéér een, beseft Lucas dat het menens is. Hij duikt in het duistere Goth-club-wereldje en stuit op diefstal en bizarre activiteiten, waar telkens hetzelfde geheimzinnige Goth-meisje bij betrokken lijkt te zijn. Wie is zij?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Phantom Prey
Serie
Lucas Davenport (18)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
08 mei 2012
Uitgeverij
Zwarte Beertjes
ISBN
9789022995105 , 9789046114506 , 9789044960648
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Vakwerk, alweer!

door: Hebban Van Overzee 1 like
Ook het 18e boek van John Sandford met Lucas Davenport in de hoofdrol stelt weer niet teleur. Alyssa Austin is weduwe; haar man Hunter is een paar jaar daarvoor met zijn vliegtuigje verongelukt en nu woont zij met haar volwassen dochter Frances in het grote huis. Op een dag komt Alysse thuis....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic