Kwijt

3

In een land waar de zandkorrels bibberen van de hitte, woont het olifantje Dex. Elke ochtend haalt zijn moeder een heerlijk ontbijtje voor hem. Als ze op een dag wel heel lang wegblijft, gaat Dex naar haar op zoek. Hij krijgt hulp van het slimme baviaantje Ko. Al gauw komen ze erachter dat Dex niet de enige is die iets kwijt is.
Van Mark Haayema verschenen eerder bij Azul Kids de succesvolle kinderboeken De vriendelijke draak (tweede druk 2015) en Oma, mag ik mijn pop terug? (2015), geïllustreerd door kunstschilder en illustrator Marius van Dokkum. Voor Kwijt werkte Mark Haayema samen met illustrator, grafisch ontwerper en animator Coen Hamelink. Kwijt is tot stand gekomen in samenwerking met het International Fund for Animal Welfare (IFAW).
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
56
Laatste editie
08 februari 2016
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789082283419

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 7,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 7,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Reis naar het mooie Afrika

door: Sandra Hutchison 1 like
In Kwijt wacht het jonge olifantje Dex op de komst van zijn moeder. Maar dit keer duurt het wel erg lang voordat ze terugkeert met het ontbijt. Dan denderen plots een grote groep angstige Gazellen vlak langs Dex. Er is duidelijk iets mis, het olifantje schraapt al zijn moed bij elkaar en gaat zelf...

Een aanrader

door: Peuter-kleuter boekenland 1 like
Een prachtig prentenboek waarin het onrecht/ verdriet wat de dieren in Afrika wordt aangedaan door stropers bespreekbaar wordt gemaakt. Op een eenvoudige/ begrijpelijke manier neemt dit boek je mee naar het warme Afrika en maak je kennis met de dieren en hun zorgen. In een land waar de zandkorrels...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic