L.A. Candy Trilogie 3 - Sugar and Spice

20

Artikelen 1 Spots 1

Deel drie in de L.A. Candy-trilogie. Op het chique premi?refeest van seizoen twee van L.A. Candy krioelt het van de fans, en de paparazzi staan te dringen langs de rode loper. De realityshow is een hit en Jane Roberts d? grote ster. Maar onder de oppervlakte smeult er van alles tussen de vier meisjes van de show. Jane weigert sc?nes te doen met Madison, nadat die compromitterende foto's van haar aan Gossip heeft doorgespeeld. Madison zelf wil koste wat het kost achter de identiteit van haar afperser komen, die dreigt te onthullen dat zij niet altijd een rijke, platinablonde Californische babe was... Gaby gedraagt zich opeens totaal anders sinds ze een nieuwe persagent heeft. En Scarlett ten slotte moet zien te laveren tussen haar vriendje en de show, want die twee samen gaat echt niet. En dan is seizoen twee nog maar net begonnen...

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Merel Leene
Illutraties
Annemieke Groenhuijzen
Laatste editie
10 april 2013
Uitgeverij
Blossom Books
ISBN
9789020679564 , 9789020679168 , 9789020633139


Artikelen over L.A. Candy Trilogie 3 - Sugar and Spice

Win de L.A. Candy-triologie!
22 september 2014 8 reacties
  Meer artikelen


Door lezers

Feelgood Club / Ja, wij hebben ze ook: Guilty Pleasures
07 juni 2018 46 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Sugar and Spice: het beste deel van de trilogie

door Paula Heeger op 07-04-2015

Madison wordt geconfronteerd met haar verleden, Gaby ondergaat een heftige transformatie en Jane en Scarlett voelen zich net marionetpoppen - kortom: het leven van de vier meiden gaat moeiteloos verder in het laatste deel van de L.A. Candy-trilogie. Waar de voorgaande delen nogal aan de oppervlakte bleven, gaat Sugar and Spice wel de diepte in. Eindelijk!  

Producer Trevor heeft de touwtjes...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic