Laat me nooit meer los

28

Top25's 1

Josslyn kent de ware liefde, en ze weet dat ze het niet nog eens zal vinden. Nu ze weduwe is zoekt ze het enige wat haar echtgenoot haar niet kon geven: dominantie. Ze komt terecht in een exclusieve club voor mensen die toegeven aan hun geheimste fantasieën. De laatste die ze daar verwacht tegen te komen is een man die in de zwaarste tijd van haar leven een bron van troost en heimelijk verlangen is geweest: de beste vriend van haar man.

Dash heeft jarenlang geworsteld met zijn verliefdheid op de vrouw van zijn beste vriend. Hij wachtte geduldig, bood haar troost en steun toen ze rouwde, en hoopte in stilte dat hij haar ooit meer zou kunnen bieden. Als ze elkaar in de club tegen-komen, denkt Dash eerst dat Josslyn niet weet waar ze aan begint. Als eenmaal tot hem doordringt dat hun behoeften en verlangens perfect op elkaar aansluiten, wil hij nog maar één ding: de eerste en enige man zijn die op de juiste manier van haar houdt, en aan wie ze zich volledig onderwerpt.

Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
25 januari 2016
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022574775 , 9789402305449

Lezersrecensies (2)

Laat me nooit meer los

door: Lacuna1985 1 like
Laat me nooit meer los is het eerste deel van de Overgave trilogie en gaat over Josslyn die haar grote liefde is verloren en een nieuw leven wil met een man die haar dominantie kan bieden. Zij gaat naar een club toe en komt de beste vriend van haar overleden man tegen. Dash zoals de man heet is een...

Beetje jammer

door: Marleen 1 like
Natuurlijk kun je verwachten dat een boek, geschreven door Maya Banks, over dominant en onderdanige gaat, maar ik had gehoopt op meer diepgang. Naar mijn mening had de dominant en onderdanige relatie teveel de overhand en de 'liefdesrelatie' is hierbij teveel in het nauw geraakt. Pas aan het eind...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic