Laatste kans

5

Advocate Grace Rossi in Philadelphia die na een scheiding de eindjes aan elkaar probeert te knopen, werkt parttime voor rechter Armen Gregorian. Wanneer deze haar vraagt hem te assisterren bij het onderoek in een spraakmakende moordzaak, is ze in de wolken over haar nieuwe taak. Maar complicaties blijven niet uit. Binnen vierentwintig uur ontstaat er een warmbloedige liefdesrelatie tussen Grace en de rechter. De volgende ochtend gebeurt het onvoorstelbare: Gregorian wordt dood aangetroffen in zijn kantoor. Zelfmoord, zo lijkt het. Grace vermoed dat er meer achter steekt en gaat op onderzoek uit. De vraag die haar vooral bezighoudt is: waarom zou een hartstochtelijk man als Gregorian op het hoogtepunt van zijn carrière een pistool op zijn hoofd richten?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Final Appeal
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 januari 1999
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789029053051

Lezersrecensies (1)

door: Ingetje-3658 1 like
Het boek vertelt Graces zoektocht naar de waarheid omtrent de 'zelfmoord' van de rechter, maar ook in haar familiaal leven zoekt ze naar verklaringen. Het boek is een mooie mix van privéleven en de speurtocht. De verschillende karakters zijn mooi uitgeschreven en het duurde tot einde eer ik wist...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic