Laatste kus

7

De Amerikaanse Anna Hanson heeft zich na haar scheiding teruggetrokken in de Provence, waar zij langzaam haar leven op orde brengt. Hier, niet ver van het mondaine Saint-Tropez, vindt ze de rust om nieuwe vrienden te maken en na te denken over de toekomst. Deze bijna idyllische sfeer wordt echter ruw verstoord wanneer ze een vriendin vermoord aantreft.

Al snel komt de plaatselijke politie tot de conclusie dat een Arabische klusjesman de dader is, maar Anna weet bijna zeker dat een ander de afgrijselijke moord moet hebben gepleegd. Het vage spoor leidt via een zeeman naar Sint-Maarten.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
De laatste kus
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
01 oktober 2002
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789056720445 , 9789068018134
Advertentie

Hebban recensie

Een licht tussendoortje

door Marco Books op 05-05-2004

'Een kneuterige streekroman.' Met die woorden veegde een collega recensent de vloer aan met het debuut van Sophie Clement. Zonder enige twijfel speelt de couleure locale een belangrijke rol in dit boek. Het bepaalt mede hoe je het verhaal beleeft.

De laatste kus gaat over Anna Hanson die, net als de schrijfster, eerst in Amerika woonde, maar de laatste jaren in Zuid-Frankrijk. Ze leidt een...

Lezersrecensies (1)

door: Nancy-3520 1 like
Ik heb erg genoten van het verhaal.
Waande me het hele boek in de Provence, ik ken die streek redelijk goed en kon me dusdanig goed inleven in het verhaal.
De spanning wordt goed opgebouwd, de ontknoping van het verhaal is niet erg verbazend, zag het al voordien aankomen, maar was toch redelijk goed...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic