Land van de glimlach

0

Marec
het land van de glimlach
Koninklijke cartoons
België is een koninkrijk, zegt de grondwet. En het gaat fantastisch in het koninkrijk, zegt de grondwet. Iedereen is gelukkig en blij en tevree. En dat hebben we niet in het minst te danken aan de onvermoeibare inspanningen van Marec, ’s lands meest koningsgezinde cartoonist. In het koningshuis met zijn vele kamertjes zoekt en vindt hij inspiratie voor zijn ‘koninklijke cartoons’. De hondjes van Laurent, de hoeden van Fabiola, de papier-maché van Delphine, de geboorte van een troonopvolgster, de kus op de Grote Markt… Geen blikken koekendoos met statieportretten wordt egaal gelaten door plaatslager Marec.
Het land van de glimlach is Marecs meest royale bundeling. ‘Viva la Belgica!’ zingt nu eindelijk ook onze koningin-weduwe na deze ongein uit Laken. De grondwet van Marec, met de kroontjes op de i…
Marec publiceerde eerder Op papier de beste (2000) en Collector’s Item (2001). Hij is de huistekenaar van Het Nieuwsblad/Het Volk en Dag Allemaal . Daarnaast werkte hij ook lange tijd voor VTM.
Oktober 2001
Paperback 17x22 – 112 blz
Geïllustreerd
Prijs: ca. €12,50
ISBN 90 5617 422 3
NUR 371
Elke dag nationale feestdag!
Verschenen in
Genre
Stripboeken
Laatste editie
10 oktober 2002
Uitgeverij
Van Halewyck
ISBN
9789056174224
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic